top of page

MEDICINSK FOTVÅRD

Medicinsk fotvård innebär en genomgång av fotens helhet. Behandlingen tar en timma och innefattar fotbad, nagelklippning, borttagning av förhårdnader, liktornar, nageltrång, behandling av hälsprickor och mycket annat.

 

Vi slipar hud och naglar med modern utrustning och undersöker förekomst av svamp och vårtor. Vi analyserar behov av skoinlägg, avlastningar samt remitterar vid behov till läkare eller ortopedtekniker.

ZONTERAPI

Zonterapi är en alternativ behandlingsmetod sedan femtusen år. Vi analyserar kroppen via fotens och ansiktets reflexzoner och behandlar därefter helheten. Detta sker med hjälp av tryckmassage på punkter och zoner. Nervretningarna aktiverar kroppens naturliga självläknings-förmåga. Behandlingen tar en timma med vibrationsbad och zonterapi. Ljusterapi används under delar av behandlingen.   

AKUTA DELBEHANDLINGAR

Vi utför även delbehandlingar av fötter och naglar där det finns önskemål om att enbart få behandling av liktorn, nageltrång eller hälsprickor. Vi erbjuder dessutom uppbyggnad av förlorad eller skadad nagel.

EM POWER CHAIR
BÄCKENBOTTENTRÄNING

EM Power Chair är en världsunik medicinsk CE-märkt metod för att hjälpa personer med bäckenbottenproblem efter förlossning, urininkontinens och/eller nedsatt intim tillfredsställelse. Behandlingen genomförs fullt påklädd och är icke-invasiv. Bara sätta dig ner och upplev en helt ny banbrytande behandling. Behandlingen tar 30 min.

FRISKVÅRD FÖR FÖRETAG

Hur mår ni på ert företag? Trötta? Stressade? Utbrända? Ont i fötterna? Eller kanske bara i behov av lite vardagslyx? Alla tjänster som vi erbjuder kan användas inom ditt företag som en extra förmån för din personal och deras välmående. Behandlingarna kan utföras antingen i våra lokaler eller hos er.

 

Kontakta oss gärna för mer information, pris och tidsbokning.

bottom of page